Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2021 13:04 - Корупционният елемент на интереса на ЕС към ваксинирането
Автор: uaklamat Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 877 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Корупционният елемент на интереса на ЕС към ваксинирането

Изненадващо, близки роднини на тези, които вземат решения за ваксинация в ЕС, се интересуват от повече ваксинации и получаване на огромни доходи..

Няколко реда, написани от известния френски журналист Пиер-Ален Депо, наляха масло в огъня на широкомащабните протести срещу задължителните ваксинации и санитарните паспорти.

Журналистът съобщи, че съпругът на председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  - Хайко фон дер Лайен, заема длъжността медицински директор в Orgenesis, американска биотехнологична компания, специализирана в генната терапия. „В експерименталните ваксини “срещу COVID са открити генни методи за лечение“,прозрачно намекна Депо, позовавайки се на американските мРНК ваксини на Pfizer и Moderna , които се купуват в огромни количества от властите на ЕС.

 „Оказва се, че Урсула ван дер Лайен, нашият най–голям купувач на стотици милиони дози ваксини , има съпруг Хейко, който ръководи Orgenesis - биотехнологична компания, специализирана в генната терапия. Сега всичко става ясно ”, пише известният френски икономист и предприемач Франсоа Дюкрок.

И тук започва най-интересното. Съпругът на Урсула - Хайко фон дер Лайен, медицински директор на Orgenesis и вицепрезидентът на Orgenesis - Винсент Вандам преди това са работили за британската фармацевтична компания GlaxoSmithKline (GSK) в продължение на 11 години  . Преди да се присъедини към GSK, Вандам е работил осем години като директор по качеството във ... Pfizer , съобщава Active News . Много други служители на Orgenesis също преди това са работили за Pfizer .

През август 2019 г. GlaxoSmithKline и Pfizer обявиха приключването на сделката за  обединяване на  редица свои бизнеси в съвместно предприятие GSK Consumer Healthcare , а седем месеца по -късно светът беше информиран за „пандемията“.

Компанията Orgenesis , където работи съпругът на шефа на Европейската комисия, както и  GlaxoSmithKline , са участвали активно в разработването на ваксината на Pfizer и сега разработва програмата BioChield , заявявайки намерението си да ваксинира цялото човечество със суперваксина, който сега изпитва върху мишки.

На 20 май 2021 г. Урсула фон дер Лайен подписва трети договор с фармацевтичните компании BionTech и Pfizer за закупуване на допълнителни 1,8 милиарда дози Pfizer mRNA ваксини за периода 2021-2023 г. Цената беше 19,5 евро, която е с четири евро по -високо, отколкото в първия договор на ЕС с Pfizer.

Тази огромна поръчка предизвика общо недоумение, пише румънският вестник Active News : „Първо, защото броят на ваксините е три пъти по -голям от сегашното население на Европейския съюз . Второ, тъй като краят на 2023 г., когато договорът изтича, съвпада с края на периода на тестване на ваксината, което беше решено да се извърши спешно. Трето, как фон дер Лайен знае, че пандемията ще продължи до 2023 г. и че в Европа ще има ненужни ваксини на стойност десетки милиарди евро? "

Интересно колко милиарда евро ще похарчи госпожа фон дер Лайен за закупуването на най -новата суперваксина, която съпругът й ще създаде?



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: uaklamat
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 104866
Постинги: 64
Коментари: 13
Гласове: 58
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930