Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2019 18:07 - Как постепенно се ограничава свободата в интернет
Автор: uaklamat Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 349 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 GOOGLE ЩЕ БЛОКИРА ВСИЧКИ АНТИ-РАКОВИ, АНТИ-ВАКС И АНТИ-ГМО САЙТОВЕ НА НИВО БРАУЗЪР

 Майк Адамс | NaturalNews.com - 2 ЮЛИ, 2019  

 Natural News ) До края на 2020 г. браузърът на Google Chrome ще блокира автоматично всички така наречени анти-ракови, анти-Vax и анти-ГМО сайтове като част от съюзяването на Google с картела на Monsanto / Pharma. Потребителите, които искат да посещават уебсайтове, разкриващи научно обоснованите рискове и потенциалните вреди от ваксини, химиотерапия, глифозат или ГМО, ще трябва да преминат към алтернативни браузъри и търсачки, тъй като търсачката Google.com вече е в процес на елиминиране на всички такива сайтове от резултатите от търсенето.

След около година браузърът на Google Chrome няма да позволи на потребителя дори да посещава сайтове като NaturalNews.com,  без да промени настройките на браузъра си, които са по подразбиране. Единствените уебсайтове, достъпни чрез Chrome, ще бъдат тези, които са „одобрени“ за популяризирането на масови лекарства, химиотерапия, пестициди, ваксини, флуорид, 5G клетки и други вредности, които обогатяват мощните, глобални корпорации, подтискайки населението.

Това е изводът на източник от високо ниво, който преди няколко месеца разказа пред Natural News за предстоящото прочистване от Google на уебсайтове за биохрани и природно здраве  - чистка, която се ускори миналата седмица след премахването на Mercola.com и хиляди други сайтове за природно здраве от резултатите на търсачката на Google.

Ситуацията стана толкова безумна, че сега Google предоставя търсещи словосъчетания като „органиката е лъжа“ и „добавките са лоши“. Алгоритъмът на Google вече е обучен да твърди, че „ГМО са добри“ и „хиропрактиката е фалшива“ - шокиращото доказателство е тук .

Корпорацията настоява за пълна цензура, за да държи обществеността в капана на цикъла от болести, лекарства и невежество.

Войната за здравето и храната набира скорост и днес Wall Street Journal публикува организирана статия срещу “Christ Beat Cancer”, като призовава технологичните гиганти да забранят всички уебсайтове и съдържания, които обсъждат естествени алтернативи на химиотерапията и раковата хирургия. Разбира се, Big Pharma[1] стои зад това да се пречиства в Интернет цялото съдържание, което заплашва фармацевтичните печалби или разкрива реалните рискове от използването на техните лекарства, ваксини и химиотерапевтични продукти.

Единственият начин, по който Биг Фарма може да запази своята пазарна монополна позиция, с други думи, е ако обществеността не знае за опасностите от масовите лекарства Цензурата се превърна в ключов фактор за бизнес модела на Big Pharma. Общественото знание е враг на фармацевтичните печалби.

Сега Google, Facebook, Twitter и YouTube играят ва-банк, като се обединяват с фармацевтичните гиганти и се съгласяват да участват в координирана цензура на информацията за природното здраве, която може да убеди някой да избегне фармацевтичните продукти, ваксини или наситени с пестициди храни. В крайна сметка всеки човек, който яде биохрани или предотвратява болестно състояние, като използва такива храни и билки, представляваизгубена възможност за приходи” от гледна точка на фармацевтичните гиганти. И за да наложат модела на печалбата, технологичните гиганти умишлено се превръщат в пазачи на анти-знания . Например, търсенето в Google вече не предоставя информация, която увеличава човешките знания за здравето, ваксините или рака. Вместо това, резултатите от търсенето с Google водят до резултати, които не позволяват на обществеността да научава нови неща за здравето, превенцията и лечението с природни средства..

При това Big Tech[2] се съгласи да сключи споразумение с Big Pharma, за да заглушава всяко слово, което противоречи на пропагандата и измамите в науката на фармацевтичната промишленост, която има дълга история , на подкупването на лекари, на провеждането на незаконни експерименти върху хора, на определяненето на цените на лекарствата и много други.

Разбира се, цензурата на технологичните гиганти няма да се съсредоточи само върху информацията за природното здраве. Natural News също така узна, че алгоритмите на Google се модифицират агресивно, за да санкционират или блокират всички уебсайтове, които популяризират Доналд Тръмп, християнството или консерватизма. Това ще се прави на ниво браузър, като браузърите на Chrome ще използват скрити списъци с уебсайтове, които да бъдат блокирани или санкционирани .

Браузърът на Chrome може да покаже предупредително съобщение, когато потребител се опита да осъществи достъп до някой от сайтовете (напр. „Предупреждение: този сайт съдържа опасна информация“ и т.н.), или браузърът може напълно да блокира уебсайт, като изисква от потребителя ръчно да прескочи блокировката  за достъп до сайта.

По същество, уебсайтовете, които популяризират биохрани, природно здраве, фитотерапия, ще бъдат категоризирани от Google като сайтове със „злонамерено съдържание“, подобно на сайтове, които съдържат сценарии за хакерски атаки или вредоносен софтуер. Всичко това се внедрява на най-високите нива на Google и ще засегне всички продукти на Google, включително YouTube, Google Новини и други.

Google ще следи потребителите, които се опитват да получат достъп до „забранени“ уебсайтовеСпоред нашия източник, браузърът на Google Chrome ще докладва пред Google, когато влезли в системата потребители се опитват да влязат в някой от тези сайтове, добавяйки „социална глобаза този потребител, аналогично на системата за социален кредитен рейтинг на комунистически Китай. Тази система за социална оценка ще бъде използвана по-късно от Google като аргумент за отказ от обслужване на потребители, които се считат от Google за „ненадеждни“.

Google Chrome вече е добре документиран като "софтуер за наблюдение", който шпионира своите потребители. Публикуваното на EvilGoogle.news сочи, че:

Новият анализ показа, че Google Chrome безсрамно шпионира своите потребители и събира данни за тях, за да създава профили на техните предпочитания, интереси и личности. Този "софтуер за наблюдение", който по-рано е бил предмет на фантастични нощни кошмари, сега се превърна в нашата печална реалност.

Джефри А. Фаулър, колумнист на "Вашингтон поуст", проучи задълбочено Google Chrome и беше шокиран от това, което откри: „Той проследява всичко - включително местоположението ви, дори да деактивирате тази функция. Сега е моментът да преминете към нов уеб браузър.

Вашингтон Поуст не съобщи, е, че Google създава "социална оценка" в китайски стил на всеки потребител и че достъпът до "неодобрени" уебсайтове, в които се обсъждат въпроси за храненето, биохраните или алтернативните методи за лечение на рак, ще доведат до наказателни точки за този потребител.

Google може да използва наказателните оценки за да блокира достъпа на потребителя до Gmail, Google Карти, Google Документи, YouTube или други уебсайтове и услуги на Google. Въпреки че все още нямаме никаква информация, която да потвърди, че това се случва, теоретично е възможно Google и Facebook да си сътрудничат в споделянето на наказателните оценки, така че потребителите с отрицателни оценки да се окажат с блокирани сметки в криптовалутата на Facebook Libra.

Цензурата далеч надхвърля политическото насочване

През последната година Natural News предупреди света, че ще се появи цензура над здравно-ориентираното съдържание в интернет, но почти никой не повярва на това предупреждение. Повечето издатели в областта на здравеопазването и храненето не казаха нищо, докато технологичните гиганти цензурираха политическото съдържание в интернет, смятайки, че те няма да бъдат засегнати, защото публикуват информация само за храни и здраве, а не за политика.

Но както видяхме през последните две седмици, целите на цензурата на Google, Facebook и Twitter не се ограничават само с политиката . Прочистването вече засяга уебсайтовете за здраве и хранене, а уебсайтовете, посветени на борбата с рака или вирусите, са основните цели в момента, тъй като всеки, от Vimeo до MailChimp вече директно забраняват каналите за информация за ваксините.

Истината е, че твърде много хора приеха политическата цензура, защото мразеха Тръмп, те се отдръпнаха и не казаха нищо, докато машината за цензура се разширяваше. Сега същата тази машина поглъща информацията за здраве и хранене, засягайки много хора, които смятаха, че са имунизирани срещу рекета на Big Tech.

Всъщност цензурата на Google далеч не е приключила. Ако не се направи нищо, за да се възстанови свободата на словото в Интернет, през следващите няколко години технологичните гиганти ще унищожат цялото „антисистемно“ съдържание от мрежата в най-масовата онлайн книга, която някога е виждал светът. Не се допуска несъгласие по теми, касаещи транссексуалността, политиката, отворените граници, финансите или историята. Превръщането на Google в Министерството на истината ще бъде завършено, а социалните медии няма да бъдат нищо друго освен ехо, място на официалната лъжа, повтаряна от послушните овце.

Ако не бъде спрян походът на техно-тиранията, няма да има “алтернативни” медии. Няма да има алтернативни възгледи, които да могат да се разпространяват навсякъде. Технологичните гиганти ще управляват света с помощта на лъжи и координирана цензура, унищожавайки всички информационни източници, които се осмеляват да поставят под въпрос статуквото във всичко.

И в този свят никой няма да бъде в безопасност. Защото никой няма да бъде свободен да мисли, говори или споделя информация без разрешението на технофашистите.

Ако това е светът, в който искате да живеете, просто не правете нищо… защото този свят се изгражда точно сега и ако не му се противопоставите, това ще е светът, който ще доминира в обществото в обозримото бъдеще.

Или човечеството би могло да избере да се надигне и да победи тези технологични гиганти, така както победи Третия райх . Човечеството би могло да обяви война на техно-гигантите, да ги изведе изцяло офлайн и да възстанови свободата на хората. Между другото съмнително е, че правителството ще направи нещо, за да спре технологичните тирани, тъй като цензурата им насърчава интересите на глобалните корпорации и влиятелните брокерите. Истината е, че даже служителите на Google са съучастници в тези престъпления срещу човечеството, аналогично на войниците на Третия райх, които убиваха човешки същества в стремежа си за власт.

Ясно е, че ако човечеството иска да бъде свободно, Google и другите технологични гиганти трябва да бъдат спрени. Докато това не стане, ето няколко алтернативни източника на информация, които можете да използвате, за да заобиколите Google:

Алтернативни браузъри:

Този браузър предлага алтернатива на Chrome, въпреки че работи с някакъв код на Chrome.

Както се съобщава на сайта на GAB, той работи като браузър на свободното слово, индивидуалната свобода и свободното движение на информация онлайн.

Алтернативни търсачки:

Освен добре познатата търсачка DuckDuckGo.com , съществува и GoodGopher.com, която търси само независими медии.

Алтернативи на YouTube:

С помощта на  каналите за цензура на YouTube върху сайтовете, разказващи за противораковите продукти и съставките на ваксините, вие вероятно ще поискате да преминете към алтернативни видео платформи.

Bitchute.com и Brighteon.com са двете най-добри алтернативи, които са познати към момента. Brighteon.com е създаден от нас и в момента преминава към версия 2.0, след което ще бъдат въведени нови функции, включително абонаменти за канали.

Алтернативни новини за агрегиране на сайтове:

Whatfinger.com бързо се превръща в най-добрия сайт за агрегиране на новини и се актуализира много по-бързо от Drudge.

Съществуват също така Censored.news и SteveQuayle.com, като и двата сайта съдържат заглавия за агрегирани новини за цензурирани истории. Освен това има множество сайтове, съдържащи колекции от някои оригинални истории, смесени с истории, събрани от други сайтове. Сред тях са BeforeItsNews.com, NewsWars.com и SGTreport.com .

Алтернативи на Twitter:

В допълнение към GAB.com, който е добре познат като платформа за свободно словоParler.com бързо се превръща в претендент за следващия социален медиен център за свободно слово. Brighteon.com ще има по-късно през 2019 година и функционалност, подобна на Twitter.

Обърнете внимание, че Google и Apple активно блокират приложенията за повечето от тези сайтове и услуги.

Започнете още сега да преминавате към алтернативни браузъри, видео платформи, социални мрежи и  търсачки. Скоро „основният“ интернет няма да допуска никакво друго слово, освен това за възхвала на фармацевтичните гиганти, Демократическата партия, дневния ред на LGBT, групите за забрана на оръжията и т. н.


[1] Название на групата фармацевтичти компании с годишен доход над 3 млрд. дол. (в топ-десет от тях са: Pfizer Inc, Novartis, Sanofi-Aventis, Merck, Roche, GlaxoSmithKline, AstraZeneca, Johnson&Johnson, Abbott, Eli Lilly).

[2] Технологичните гиганти Amazon, Apple, Facebook, Google и Microsoft.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: uaklamat
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 104408
Постинги: 64
Коментари: 13
Гласове: 58
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031