Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2018 15:17 - Няколко причини да кажем "не" на ваксините
Автор: uaklamat Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 491 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Няколко причини да кажем „не” на ваксините

1. Ваксините съдържат отровни вещества. Много хора болезнено следят купуваните от тях продукти да съдържат възможно най-малко или никакви пестициди, но спокойно позволяват да се поставят на тях или на децата им ваксини, съдържащи формалдехид, живак и алуминий. Формалдехидът официално е признат за канцерогенен. Токсичните свойства на живака да поразяват бъбреците или да предизвикват аутизъм, също са добре известни. Алуминият, който е неразделна съставка на ваксините, е признат за вещество, предизвикващо болестта на Алцхаймер.

2. Много от ваксините се изготвят на основата на клетъчни животински структури и съдържат техни вируси. Между-видовото предаване на вируси може да доведе до развитието на нови тежки дегенеративни болести, за които човечеството няма и най-малката представа към настоящия момент.

3. Принудата, плашенето, преследването, премълчаването на „отделни факти”, лъжата и директната фалшификация на статистиката неизменно съпровождат ваксините през цялата тяхна многогодишна история. Трудно е да се повярва, че „благодеянието” изисква това. „С желязна ръка ще вкараме човечеството в щастието”… Насилието – пряко или косвено свързано с ваксините, е нагло предизвикателство спрямо достойнството и свободата на убеждение на всички хора.

4. Производството на ваксини се явява най-печелившия фармацевтичен бизнес, благодарение на държавните гаранции за реализация на продукцията и на фактическата липса на отговорност от страна на производителя. Милиарди долари се печелят от фирмите, производителки на ваксини. Част от тези пари по-късно се влагат във финансиране на „научни изследвания», призвани да докажат безопасността и ефективността на ваксините, и за плащане на «експертите по ваксини”.

5. Не съществуват никакви доказателства, че именно ваксините са помогнали на човечеството да победи някои опасни инфекциозни болести. Фактите свидетелстват, че заболеваемостта от туберкулоза, дифтерия, шарка и коклюш чувствително е намаляла още преди да се въведат масови ваксинирания против тези болести. Това е станало благодарение на подобряването на санитарно-хигиенните условия, хлориране на водата, контрол върху качеството на селскостопанската продукция и др.

Там, където никога не се е провеждало ваксиниране с БЦЖ или отдавна е отменено, нивото на заболеваемост от туберкулоза е ниско.

6. Ваксините се явяват причина за смъртта и пожизненото осакатяване на хиляди деца по целия свет. Не съществуват изследвания, доказващи действителната безопасност на ваксините, особено по отношение на отсрочените последствия от тях.

7. В последно време се появяват все повече научни публикации, показващи връзката на ваксините с такива болести като аутизъм, захарен диабет, множествена склероза, ревматоиден артрит, левкемия и др.

8.Политиката на масово ваксиниране изцяло игнорира индивидуалните особености на наследствеността, предразположеността към различни болести, състоянието на имунитета, психо-емоционалния статус на ваксинираните и др. 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: uaklamat
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 103719
Постинги: 64
Коментари: 13
Гласове: 58
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031