Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2018 22:21 - КАК ДА ЖИВЕЯ С ТОЗИ МАЛОДУШЕН И НАДУПЕН НА ЦЯЛ СВЯТ МОЙ НАРОД, ДОРИ УБИВАЩ ДЕЦАТА СИ!?
Автор: sekirata Категория: Други   
Прочетен: 1011 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Когато майките умират

Има нещо гнило в България: три млади майки умират в рамките на два месеца. Тъй че нека не се учудваме, ако утре в някоя анкета българките заявят, че се въздържат да имат деца, защото… се страхуват за живота си.


За първи път ще бъда много кратка на супер сериозна тема.Нямам думи просто,не мога да си обясня моят народ не вижда ли всичко това,повече от прозрачно е и .....търпи!
Засягам най страшното нещо за нас българите -стопяването на нацията ни,но и масовото унищожение на децата ни,на родилките!

image

Три млади майки умират в рамките на два месеца. Не къде да е, а в София, в смятаните за най-елитни акушеро-гинекологични клиники. Неотдавна също в София, също в смятан за елитен медицински център, дете бе оставено да умре след операция от сливици. Отделна тема е детската смъртност в България, която е над средната за ЕС и сравнима с тази в Украйна.Тъй че нека не се учудваме, ако утре в някоя анкета българките заявят, че се въздържат да имат деца не защото трудно съвместяват майчинството с професията, а защото... се страхуват за живота си.

 

"РЕКОРДЕН БРОЙ БЪЛГАРСКИ БЕБЕТА В ГЕРМАНИЯ"

Защо лъжете бе,това са бебетата на туркините там,там  е  пълно с турци и цигани-наши,от нашите.Турски цигани.


За НЯКОЛКО МЕСЕЦА -починали при раждане маса родилки и едно бебе  на девет дена-за толкова знам.И това става в градове не на къра,в градове ,като София,Плевен,Сливен...! А циганката на 16 години родила по пътя за болницата в такси без проблем.Ха,кажете ми ,защото циганите бият лекарите ли или просто циганите са с друга закалка най вече срещу инфекциозни заболявания,много са подвижни и .т.н.Май не им пука за нищо ,ето тази родилка можела само да чете и пише и до пети клас била ученичка.После край-ражда и тя и другите циганки нали така живеят -раждат,крадат и пак крадат,раждат.Не съм се шашнала,но повече от ясно е ,че и медицината ни е слаба-лекарите са търговци,----СА ТЪРГОВЦИИИИИИ! Това значи смърт на нацията ни.А циганите не допират много много до лекари пък и са калени и устойчиви на всякакви вируси.
Та така  и днес гледам някъде две годишно цигле по пликче и потниче ама черни от мръсотия се изтъркули от каруцата пред контейнера, обиколи босо дори и коня който се изходи на асфалта,където ядеше кори от диня подадени от стопанката му от контейнера,но циглето искаше да влезне в контейнера и това стана,
майка му го вкара така босо там.

ТА СПИРАМ,ЗАЩОТО АКО ПРОДЪЛЖА С ПРИМЕРИ ЩЕ СЕ ОТКАЖА ДА ЖИВЕЯ  С ТОЗИ МАЛОДУШЕН ,САМ УБИВАШ ДЕЦАТА СИ БЪЛГАРСКИ НАРОД!

Да отворя скоби-относно катастрофите у нас!

Повече от ясно е че и това е ТАКТИКА -"ДАЙТЕ КОЛИ НА БЪЛГАРИТЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВИ, ТЕ САМИ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ,НЯМА НУЖНА ОТ ХИМИЯ И ВОЙНА ПРИ ТЯХ."

ЗАВЪРШВАМ ТАКА--

КОГАТО ИМА СМЪРТЕН СЛУЧАЙ НА БЕБЕ,ДЕТЕ,РОДИЛКА,ПРЕГАЗЕНИ ХОРА ПРИ КАТАСТРОФА ИЛИ ТАКА НА ПЪТЯ,ПО СПИРКИТЕ------

НЕКА ВИНОВНИЯТ ДА БЪДЕ ДОКАРАН ДО ТОЗИ ХАЛ, НА КОЙТО Е ПОТЪРПЕВШИЯТ.

ОНОВА МОМЧЕ БЕЗ КРАК,СЕГА ТРЯБВА БЕЗ КРАК ДА ОСТАНЕ И ПИКЛЬОТО  МЛАД ШОФЬОР ОТ ПЕТРИЧ! УМРЯЛА РОДИЛКА-СЪЩОТО ДА ПОЛУЧИ И В СЕМ. НА ВИНОВНИЯТ ЛЕКАР,ШОФЬОР НА ЛИНЕЙКА ИЛИ КОЙТО Е ТАМ ВИНОВЕН.

ЦИГАНИТЕ МАСОВО ТРЕПАТ ЛЕКАРИ,АМИ ЯВНО ПЛАЩА ИМ СЕ,СЪЩИЯТ БОЙ И ЖЕРТВА ДА Е ЦИГАНИНА БИЯЧ,НО ДЪРЖАВАТА НЕ ИСКА ТАКА,КРИЕ ГИ, ПАЗИ ГИ, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СЛУШКАМЕ ОТВЪН И ДА СЕ ОСТАВИМ ДА НИ 
СВЪРШАТ СЪВСЕМ
ДА НЯМА ВЕЧЕ БЪЛГАРИ!
ДА НЯМА БЪЛГАРИЯ!

АМИН

А.Х.Т.sekirata cekupama





Гласувай:
2



Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5241641
Постинги: 6036
Коментари: 3232
Гласове: 28493
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031